måndag 9 maj 2011

Morötter

Ska köpa morötter, att äta då godissuget intar mitt huvud. Nu får det vara slut med detta, undrar för vilken gång i ordningen. Har varit några hopplösa dagar, kan det bero på att jag ej tränat på tre dagar? Magen och knoppen mår ej bra av detta sug och behov som behöver tillfredsställas. Morötter, vatten och frukt får det bli i forts.
Har köpt krukor med kryddor i em. De får stå i kökets fönster ett tag, ställer jag ut dem lär jag glömma ta in och de fryser då graderna sjunker under natten. Det är så underbart med värme, sol och mindre kläder. Lite frihetskänsla på något sätt.
Ang kläder, när jag tvättade i går kom jag att undra om det är tantvarning då man börjar gilla att sova i nattlinne? Jag som alltid sovit utan, förutom enstaka gång på resa. Jag tant?
Är det skillnad beroende på vilket sorts nattlinne. 
Tant? Näe, eller?

2 kommentarer:

  1. Absolut tantvarning! Har börjat med nattlinne efter ett liv som nakensovare (vid tvång en T-shirt för att verka anständig)men nu vill jag ha nåt på axlarna -ont av drag. Sötsuget är min ständiga följeslagare -fuskade i helgen och tryckte i mig både chokladtårta och creme brulé, samt pekanwienerbröd-suck i dag svåår ledvärk. Missbrukare.

    SvaraRadera
  2. Åh är det så illa alltså, tant. Blir det bättre med ett silkigt sexigt urringat....men då blir det bara axlar...

    SvaraRadera